FIETSLEASING

Voordelen voor de Werkgever

  • Fietsen houdt uw werknemers energiek, fit en effectief.
  • Bied uw werknemers een interessant extralegaal voordeel.
  • De fiets draagt bij aan een groen mobiliteitsbeleid.
  • Bepaal zelf of u meebetaalt aan de leasefiets van uw werknemers.
  • Bespaar op parkeerkosten en brandstof.

Voordelen voor de Werknemer

  • Zoek je droomfiets uit met een fiscaal voordeel tot wel 40%. Betaalt je werkgever mee of ontvang je kilometer vergoeding? Dan kan je voordeel oplopen tot wel 100%!
  • Je betaalt maandelijks een laag, vast leasebedrag. En na afloop van het contract kun je de fiets voordelig overnemen.
  • Kies uit alle type fietsen en fietsmerken bij meer dan 300 lokale fietsenwinkels.
  • Je leasefiets is altijd inclusief onderhoud, verzekering en pechbijstand. Kies je voor het PREMIUM pakket? Dan zijn er nooit extra kosten voor onderhoud en reparaties.

Team Cyclis

Op zoek naar een partner die constructief meedenkt, een uitgebreide service verleent en een vertrouw aanspreekpunt is voor je werknemers? Dan ben je bij Team Cyclis aan het juiste adres!

Team Cyclis wil sinds 2014 een aanspreekpunt zijn voor het stimuleren van de fietsmobiliteit bij werknemers. Om nationaal te kunnen aanbieden, werkt Cyclis nauw samen met plaatselijke fietshandelaren voor de aflevering en het onderhouden van de fietsen gedurende de leaseperiode.  Momenteel werken ze al met een 600-tal zaken samen in België!

Door de nauwe samenwerking met deze lokale handelaren, kan de werknemer kiezen uit een enorm ruim assortiment aan fietsen. Elk merk of model dat bij de plaatselijke handel te krijgen is, kunnen wij omzetten in een leaseformule. Op deze manier kan iedere werknemer zijn droomfiets samenstellen bij zijn plaatselijke en vertrouwde handelaar. Van high-end racefietsen, mountainbikes tot handige vouwfietsen en comfortabele elektrische fietsen: bij Team Cyclis geniet u van een onbeperkt aanbod.

De core business van Team Cyclis bestaat uit het ontzorgen van zowel de werkgever als de werknemer. We bieden een all-in leasing aan, waarbij we voor de (potentiële) fietsers first point of contact zijn en hen ondersteunen in heel het proces. Rechtstreekse, persoonlijke communicatie naar de fietser staat centraal en is een van onze belangrijkste kenmerken. Daarnaast proberen we maximale ontzorging waar te maken door middel van constante vooruitstrevendheid en innovatie van onze diensten in een snel groeiende markt.

O2O Company Bike Lease

Kruip maar in het wiel, o2o fietsleasing doet het kopwerk!

Wil je je medewerkers op de fiets krijgen zonder gedoe? Nood aan juridisch advies, fiscale tips en fietsleasing met geautomatiseerde administratie? O2o is jouw webkapitein. Ze bieden je fietsleasing zonder zorgen met het Myo2o platform en 100% vrije keuze. Van bakfiets tot koersvélo of speedpedelec.

Zet een duurzaam fietsbeleid op de poten voor je bedrijf met o2o.
Een dynamische leasepartner met tal van online tools met fiscaal en juridisch advies.

Enthousiasme om fietsen in je organisatie toe te voegen was nog nooit zo gemakkelijk.

 

LEASE A BIKE

Ons Geheim? Een Gemakkelijk Digitaal Leaseconcept

Een volledig geautomatiseerd platform dat het proces rondom de leasefiets zo eenvoudig mogelijk maakt voor zowel werkgever, werknemer als dealer.

Zowel voor kleine KMO’s als Multinationals
Drie jaar zonder zorgen
Onderhoud en verzekering inbegrepen
Je contract bij Gunthers direct kunnen opzeggen en je leasefiets meenemen

Website by Robusmedia